joi, 29 octombrie 2015

Care este alegerea potrivita intre Adidas Falcon sau Adidas Chaos?

Adidas Falcon sau Adidas Chaos? Aceasta este intrebarea. Iar raspunsul corect nu il poti sti decat tu, pentru ca tu decizi daca preferi sa joci fotbal pentru a te mentine in forma sau sa practice alergarile usoare, fara sa fii constrans de gasirea unui teren adecvat sau de adunarea unui grup de prieteni care sa practice acelasi sport pe care il practici tu.


          In vreme ce Adidas Falcon sunt incaltari sport destinate cu precadere joggingului, modelul Chaos este prevazut cu crampoane antiderapante, care ofera o stabilitate sporita pe un teren natural sau artificial de fotbal. Acestia pot fi purtati atat pentru practicarea sportului afara, pe stadion, dar si pentru practicarea lui intr-o sala special amenajata.



          Asadar, dilema “Adidas Falcon sau Adidas Chaos” este, de fapt, alegerea intre un sport dinamic de echipa si unul individual. Desigur, in cazul in care practici fotbalul, alergarile usoare de incalzire nu-ti pot prisosi, asa ca ai putea linistit sa investesti si intr-o pereche de pantofi sport special conceputi pentru alergat. In cazul in care preferi insa joggingul sau fitnessul, nu iti sunt necesari pantofii sport prevazuti cu crampoane.

          Inca o data, diferenta dintre incaltaminteasport de la Adidas Falcon si Adidas Chaos este si aceea ca primii se pot adresa unui public extins, ce cuprinde si populatia feminina care practica sporturi pentru a se mentine in forma, in vreme ce cel de-al doilea model este mai degraba ravnit in randul populatiei masculine pasionata de fotbal.

Incaltaminte sport de la Adidas Falcon

          Ambele perechi ofera stabilitate si flexibilitate, pentru ca ambele sporturi – fotbalul si joggingul – impugn acest lucru. Oricare dintre modele este usor ca masa, tocmai pentru a conferi lejeritatea de care are nevoie orice pasionat al acestor doua sporturi.

Adidas Chaos pentru fotbal

          Crampoanelemodelului Chaos sunt special concepute pentru jocul pe iarba, asa ca acestia confera o aderenta sporita si totodata o longevitate crescuta fata de cea pe care o au pantofii sport obisnuiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu