vineri, 16 octombrie 2015

5 motive sa mergi la cinematograf in mall Trivale din Pitesti

Fie ca esti un cinefil sau a saptea arta nu este tocmai un hobby de-ale tale, la cinematograf in mall Trivale din Pitesti vei gasi cu siguranta un film pe gustul tau, iar dupa filme poti face cumparaturi sau poti lua masa la food court, unde vei gasi mai multe restaurante fast food si nu numai.

          Iata 5 motive pentru care ar trebui sa mergi la cinematograf in mall Trivale din Pitesti:

          1.Localizare

          Mallul Trivale din Pitesti se afla chiar in centrul orasului, astfel incat iti va fi usor sa ajungi la cinematograf si vei avea acces la orice mijloc de transport in comun.  Indinferent unde locuiesti, cu siguranta esti aproape de noi si vei ajunge in cel mai scurt timp la mall Trivale.

Crimson Peak

          2.Calitatea sunetului

          La cinematograful din mall Trivale din Pitesti ai parte de un sunet la o calitate exceptionala, astfel incat sa ai o experienta cinematografica completa, mai ales ca din program fac parte si concerte simfonice de care te vei putea bucura cu adevarat.

Macbeth

          3.Calitatea imaginii

          Cand vorbim despre filme, vorbim, bineinteles, si despre o imagine impecabila. In plus, vei putea vedea cele mai noi productii 3D la cea mai buna calitate intr-o ambianta placuta si in cele mai confortabile fotolii pentru ca tu sa te bucuri de filme.

          4.Poti comanda bilete online

          Nu va mai trebui sa stai la cozi, nu va mai trebui sa mergi mai devreme pentru a prinde a fi sigur ca vei avea un bilet pentru tine si prietenii tai si iti poti alege locul preferat chiar de acasa de la tine, de pe laptop sau chiar de pe telefon, cu cateva zile bune inainte. Comandarea biletelor online este foarte usoara, iar in doar cateva minute iti vei putea face o rezervare la cinematograf in mall Trivale din       Pitesti. Vrei sa vezi o comedie cu gasca weekendul asta? Nimic mai simplu, intri pe site-ul nostri, faci rezervarile si gata, nu mai ramane decat sa astepti sfarsitul saptamanii.

"Blinky Bill" - un desen animat care merita vizionat

          5.Abonamente pentru cinefili

          Daca esti un vizitator frecvent alcinematografelor din Pitesti si esti la curent cu toate filmele nou aparute, la mall Trivale iti poti face un abonament lunar. Pretul este unul mult mai avantajos, iar tu te vei bucura de toate peliculele noi.

Gangasteri de legenda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu